Dogodki

Prihajajoči dogodki

Pretekli dogodki

maj
08
2024

Slovenska zadružna pot

Celjska Mohorjeva družba in Zadružna zveza Slovenije vabita v sredo, 8. maja 2024, ob 17. uri v knjigarno Celjske Mohorjeve družbe na Nazorjevi 1 v Ljubljani na RAZMIŠLJANJA IN RAZGOVORE: SLOVENSKA ZADRUŽNA POT in predstavitev knjige Zgodovina zadružništva v Sloveniji (1856–1992). Vljudno vabljeni!

Preberi več
mar.
13
2024

Kongres Zadružne zveze Slovenije 2024

Zadružna zveza Slovenije vsako leto organizira mednarodni Kongres, na katerem vam, odločevalcem v zadrugah, poslovnim partnerjem ter širši strokovni javnosti, predstavimo aktualne teme s področja gospodarstva, kmetijstva, zadružništva in širšega Evropskega prostora. Tokratni dvodnevni Kongres Zadružne zveze Slovenije bo potekal 13. in 14. marca 2024, v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

Preberi več
nov.
17
2023

Regijski posvet 2023 za zadruge SEVERNO-PRIMORSKE, JUŽNO-PRIMORSKE IN NOTRANJSKE regije

Zadružna zveza Slovenija organizira že tradicionalne regijske posvete, na katerih se zberejo vodstva in člani upravnih in nadzornih odborov zadrug članic, ter predstavniki ministrstva za kmetijstvo in ostalih pristojnih institucij. Udeleženci se seznanijo z aktualnimi temami iz področja kmetijske politike, razpisov na področju kmetijstva in gospodarstva ter s poslovanjem zadrug članic Zadružne zveze Slovenije v preteklem letu. V sklopu predstavitev bo predstavljeno tudi letošnje delo zveze in načrti za prihodnje leto.

Preberi več