KGZS - Zavod Ptuj, Mestna občina Ptuj, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z ostalimi kmetijsko gozdarskimi zavodi in ob podpori Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS prirejajo v okviru DNEVOV DOBROT SLOVENSKIH KMETIJ 32. državno prireditev in ocenjevanje kmečkih prehranskih izdelkov. Zadnji rok za prijavo je petek, 19. februar 2021 do 12.00 ure. Zaključna prireditev bo potekala od 28. do 30. maja 2021 v Minoritskem samostanu na Ptuju. Tako kot v preteklih letih bodo tudi letos izdelke ocenjevale strokovne komisije in podeljena bodo zlata, srebrna in bronasta priznanja za kakovost.

Pripravili so spletni seminar o ocenjevanju izdelkov s kmetij ter sodelovanju na ocenjevanju in razstavi. Posnetek spletnega seminarja si lahko ogledate na povezavi tukaj. Več o sodelovanju na državnem ocenjevanju najdete na povezavi.

Oglejte si tudi

nov.
18
2022

Regijski posvet 2022 za zadruge SEVERNO-PRIMORSKE, JUŽNO-PRIMORSKE IN NOTRANJSKE regije

Zadružna zveza Slovenija organizira že tradicionalne regijske posvete, na katerih se zberejo vodstva in člani upravnih in nadzornih odborov zadrug članic, ter predstavniki ministrstva za kmetijstvo in ostalih pristojnih institucij. Udeleženci se seznanijo z aktualnimi temami iz področja kmetijske politike, razpisov na področju kmetijstva in gospodarstva ter s poslovanjem zadrug članic Zadružne zveze Slovenije v preteklem letu. V sklopu predstavitev bo predstavljeno tudi letošnje delo zveze in načrti za prihodnje leto.

Preberi več