Letos svoja vrata odpira že 59. tradicionalni mednarodno kmetijsko živilski sejem Agra v Gornji Radgoni, v letošnjem letu ponovno v živo.

Mednarodna sejemska razstava bo prikazala novosti, vrhunsko tehnologijo in tehniko za kmetijstvo, gozdarstvo, živilsko-predelovalno industrijo, vinogradništvo in vinarstvo.

Tokratni sejem bo potekal v luči mednarodnega leta sadja in zelenjave, partnerska država sejma pa bo Francija.

Kot vsako leto bomo v sredo, 25. avgusta 2021, na dan zadružnikov podelili priznanja zaslužnim zadružnicam in zadružnikom ter zadrugam, ki letos obeležujejo visoke obletnice delovanja.

Letošnje dogajanje bo tudi posebno saj zveza skupaj s partnersko državo Francijo organizira strokovni dogodek, ki se bo odvil po podelitvi priznanj ZZS.


V okviru strokovnega dogodka, ki bo potekal pod naslovom Vloga kmetijskih zadrug pri krepitvi verig vrednosti, se bomo seznanili z francoskim zadružništvom in verigami vrednosti. Sledila pa bo okrogla miza na temo zadružništva in verig vrednosti.
Zadružna zveza Slovenije


Zadružna zveza se bo letošnje leto predstavljala na novem sejemskem prostoru, našli nas boste na novi in večji lokaciji v hali A - prostor 130.

  • Program Zadružne zveze Slovenije v okviru sejma AGRA si lahko prenesete na tej povezavi.
  • Lokacijo razstavnega prostora zveze in članic si lahko prenesete na tej povezavi.
  • Program sejemskega dogajanja na sejmu AGRA si lahko ogledate na tej tej povezavi.

Preberite tudi